Tilannekatsaus

Tänään tuli ekat sateet pitkään aikaan, mutta täysin säältä suojaan ei mökkiä vielä saatu. Maanantaiksi luvattu myös sateita, joten tiistaina seuraava talkoopäivä, jolloin viimeiset pellit kattoon, jonka jälkeen vielä seinäkoolaukset ja paneloinnit. Kauan tähän hommaan menee, kun työt haittaa harrastusta, eikä lapsikaan suostu olemaan montaa sekuntia kiipeämättä tikapuille tai koskematta mihinkään työkaluihin, joilla voi saada rumaa jälkeä aikaan..

Kirjoittelin myös hieman tekniikasta hahmotelmaa, se löytyy TÄÄLTÄ.


Alustavan aikataulun mukaan mökin piti tulla tontille kesä-heinäkuun vaihteessa ja heinäkuun aikana saada mökki säältä suojaan, jotta elokuussa päästään sisätilojen kimppuun. Nyt näyttää siltä, että vesitiiveys saavutetaan vielä kesäkuun aikana! Ovet ja ikkunat asennetaan myöhemmin, ettei vahingossakaan vaurioiteta niitä nyt, kun paljon vielä levytavaraa ja muuta sisälle kuskataan. Teatterin oven kohdilla mökkivalmistajalla oli mennyt piirrustukset solmuun ja tuosta pitää ottaa 1,5 elementin verran paneeleita pois, jotta saadaan yhtenäinen pinta. Tästä aiheutuu jonkin verran lisää työtä, mutta eipä noita elementtejä takaisinkaan voi lähettää.

Päivitetty aikataulusuunnitelma

Kesäkuu - Mökki pystyssä ja katto päällä

Heinäkuu - Teatterin Lattia ja seinät eristetty. Ulkopuoli viimeistelty

Elokuu - Katto eristetty, höyrynsulut asennettu ja väliseinät rakennettu

Syyskuu - Sauna ja pukuhuone eristetty, pinnat paneloitu ja kiuas asennettu. Ovet ja ikkunat paikallaan.

Lokakuu - Ensimmäiset löylyt otettu sekä saunassa että kaiuttimista. Kaiuttimet roudattu mökkiin ja koeponnistettu, kuinka paljon pitää lisätä äänieristystä ulospäin.

Marraskuu - Teatterin sisätyöt käyntiin.

Joulukuu - Kaiuttimet, videotykki ja valkokangas paikoilleen.

Tammikuu - Säätöä ja virittelyä

Helmikuu - Super Bowl saa tulla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauhti kiihtyy ja tekniikka lisääntyy

Lattia ja seinä

Päivitystä välillä blogiinkin