Melkein ehti vielä yksi päivitys marraskuun puolelle, mutta noh, tästä on hyvä aloittaa joulukuu!

Kattoon tulevat reikäkipsit on asennettu ja seuraavaksi pitäisi lähteä alaslaskuja reunoille virittelemään! Tuo kipsilevy näyttää sen verran hyvältä, että taidan vain vetää kattoon mattamustan maalin, en edes ruuvinreikiä ala kittailemaan. Tai en ainakaan noita levysaumoja.

Taakse alaslasku tulee hieman leveämpänä, jotta tykki on helpompi mahduttaa alaslaskuun. Surroundit löysivät myös paikkansa, yhteen jo valekseltaan asensin etulevyn jotta näen, miltä tuo voisi näyttää. Lupaavalta, lyhyesti sanottuna! Takaseinän alaslaskuun tulee vielä taka-atmokset.

Alaslaskun korkeuden määritti aika pitkälti poistoilmaputki. Kattoon tulee siis reikäkipsien reunaan 2x2 kiertämään, josta rakentuu alaslasku. Toinen pää poistoputkesta menee screenin taakse, jotta se imee vahvistimilta tulevaa kuumaa ilmaa, ja toinen taas huoneen takareunaan. Tuloilmaventtiilit sijoittuvat samoin, toinen screenin taakse vastakkaiselle seinälle ja toinen huoneen takaosaan.

Tekniikka alkaa olemaan myös tilausta vaille valmista, odotan vielä muutamaa tarjousta jonka jälkeen teen tilaukset. Tuotteet on jo pitkälti tiedossa. Tykiksi valikoitui Epson TW9400, vahvistimeksi Denon X3700h, soittimeksi Panasonicin UB820. Valkokangas on vielä avoin, vaihtoehtoina Elite acoustisPro UHD:n rätti Cinematr:ltä, Mareksin myymä kangas (merkki ei tiedossa) sekä hifikulman tarjoama Grandview.

Posti toimitti jo Broadlinkin RM4 Pro - rf/id-lähettimen ja Gigantista hain Philipsin hue-sillan. Tänään pitäisi vielä tulla wi-fi - ohjatut Adaxin mustat lämpöpatterit!

Vielä pitäisi Ikeaan lähteä, mutta uskaltaako tuonne koronan riivaamaan Varsinais-Suomeen nyt tässä kohtaa lähteä..

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauhti kiihtyy ja tekniikka lisääntyy

Lattia ja seinä

Päivitystä välillä blogiinkin